atgal į sąrašą

UŽUKENĖS VILA

Nakvynė

Pagrindiniame sodybos pastate įrengti 5 jaukūs miegamieji, kuriuose vienu metu gali nakvoti 18 asmenų. Dar 8 nakvynės vietos yra pirties pastate.
Pirtis

Pirtis

Atskirame pirties pastate gali ilsėtis 6-8 žmonės. Jūsų patogumui įrengtas dušas, priepirtis, nedidelė virtuvėlė, balkonas, o antrame aukšte – 8 vietos nakvynei.
Banketai

Banketai

Banketų salėje telpa iki 40 asmenų. Čia rasite renginiams skirtą įrangą ir aparatūrą, o profesionalūs maisto tiekėjai pasirūpins užkandžiais ir gėrimais.
Konferencijos

Konferencijos

Moderniai įrengtoje konferencijų salėje telpa iki 60 asmenų. Čia galima rengti ne tik konferencijas, bet ir seminarus, pristatymus ir verslo susitikimus.
Sportas

Sportas

Sodyboje rasite paplūdimio tinklinio aikštelę su visa reikalinga įranga, o žiūrovai galės palaikyti besirungiančias komandas įsitaisę šalia įrengtoje pavėsinėje.
Laisvalaikis

Laisvalaikis

Puiki proga išvykai į netoliese esančius Medininkų pilį ir Juozapinės kalną! Aplink sodybą besidriekiantys miškai ir pievos siūlo galybę grybų, uogų ir vaistažolių.
Maitinimas

Maitinimas

Šalia restorano salės įrengta virtuvė su visa reikalinga įranga ir indais. Joje galite gaminti patys, o prireikus jūsų patogumui galime užsakyti virėją ir barmeną.
Vieta

Vieta

Iš Vilniaus Minsko plentu pavažiavę 20 km, ieškokite posūkio į dešinę su nuorodą į Senasalį. Pasukę už 2 km ant kalvos rasite mūsų sodybą raudonais čerpių stogais.

Kontaktai

Senasalio 3, Užukenės k. Rukainių seniūnija, Vilniaus r.

+37063342277; +37065550550

info@uzukenesvila.lt; kaimo.turizmas@inbox.lt

Nuoroda į svetainę

Nuotraukos